SponsorKliks, gratis sponsoren!
  • van der poel
  • voetjeverder
  • van der poel
----------------------------------------------------

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Als u uw gebruikersnaam bent verloren, voer dan uw e-mail adres in en klik op de Verzend Gebruikersnaam knop, dan wordt uw gebruikersnaam gestuurd naar uw e-mail adres.
Indien u uw wachtwoord en gebruikersnaam verloren bent, volg dan eerst de stap om uw gebruikersnaam terug te vinden, dan de stap om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Om de gebruikersnaam te weten te komen vult u uw e-mail adres in en laat het gebruikersnaam veld leeg. Klik dan op de Verzend Gebruikersnaam knop en u zult uw gebruikersnaam ontvangen op uw e-mail adres. Na voltooien van deze stap kunt u hetzelfde formulier gebruiken om uw wachtwoord te achterhalen.
Indien u uw wachtwoord verloren bent maar uw gebruikersnaam nog wel kent, vul dan uw gebruikersnaam en e-mail adres in, klik dan op de Verzend Wachtwoord knop. Uw nieuwe wachtwoord zult u dan in uw mailbox ontvangen. Gebruik het nieuwe wachtwoord om te kunnen inloggen op de website.
Popkoor Just for Fun is aangesloten bij
UA-27289088-1
Inloggen

Inloggen voor koorleden


Lid worden?

Of wil je alleen meer weten? Stuur een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Vergeet niet je naam in te vullen!
Vergeet niet je e-mailadres in te vullen!
Vergeet geen bericht achter te laten!
Je bent toch geen robot?

Ons Boeken?

Of heb je een vraag over de mogelijkheden van het boeken van een optreden van Just For Fun? Stuur een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Vergeet niet je naam in te vullen!
Vergeet niet je e-mailadres in te vullen!
Vergeet geen bericht achter te laten!
Je bent toch geen robot?

Algemene informatie

Wil je iets te weten komen over Just For Fun dat niet op de site staat? Stuur een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Vergeet niet je naam in te vullen!
Vergeet niet je e-mailadres in te vullen!
Vergeet geen bericht achter te laten!
Je bent toch geen robot?

Ook zingen?

We mogen weer!!!!
Dat zouden wij graag samen met jou van de daken willen zingen.
Hou je van popmuziek? Lijkt het je leuk om in een enthousiaste groep meerstemmig te zingen en soms eens op te treden? Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij een van onze repetities. Dinsdag 7 september houden we een open avond. Leuk om je dan om 19.30 uur zien in onze repetitieruimte aan de Parkdreef 258 in Zoetermeer.

Graag vooraf even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen probleem als de 7e september jou niet uitkomt. Je wordt dan uitgenodigd voor een andere kijkavond op een dinsdag. Neem bij drempelvrees gerust een vriend of vriendin mee.
Kun je jouw nieuwsgierigheid niet bedwingen, neem dan alvast een kijkje op onze facebooksite!
Organiseer je een Event en zoek je een levendige act?
Boek ons!